Pilates İle Zayıflama

08.06.2015 11:32:00
En iyi şekilde ve çok yönlü tekniklerle egzersiz programları sunan pilates ile dilediğiniz ölçüde kalori yakmanız mümkündür. Bu oranı daha da az bir zaman diliminde gerçekleştirmek isterseniz elbette ki kişiye uygun diyet desteği ile şekillendirmeniz gerekmektedir. İyi bir diyet programı beraberinde gerçekleştireceğiniz pilates seanslarıyla, istediğiniz kiloya ulaşabilir, pilates ile mutlulukla zayıflayabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi pilates, kaslarınızın esnekliğini artırır. Bu sayede vücudunuz iyi bir biçimde şekil alır. Pilates belirli bir düzen ve denge unsurlarına göre ayrım göstermektedir. Başlangıç, orta ve ileri düzey seçenekleriyle bildiğimiz pilates egzersizleri, uzman eğitmeniniz tarafından belirlenir.

Kaslarınızı günden güne güçlendirmek ve dilediğiniz kilolara ulaşmak niyetiyle başladığınız pilates egzersizleri, mutlaka iyi bir diyet listesi ile desteklenmelidir. Gün içinde yüklediğiniz kalorilerinizi egzersizlerle birlikte yakabilirsiniz. Şüphesiz ki zihniniz ve bedeniniz arasındaki dengeyi kurarak kaslarınızı esnetir. Bu sayede müthiş bir rahatlatma hissedersiniz.

Örneğin, daha önceleri sporu hayatına almayan kişiler için de başlangıç düzeyi alternatifleri sunduğu için, oldukça tercih edilmektedir. Başlangıç seviyesindeki seanslarla pilates ayrıcalığına merhaba diyin. Kendinize güveniniz en üst seviyeye gelecek, dilediğiniz kadar kalori yakacak ve belirlenen diyet programlarına sadık kalmanızı sağlayacaktır.

Pilates Özel ve Grup Dersleri Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız...

Geri
Blog Ara
Etiketler
pilates pilates ile zayıflama pilates zayıflama fitness yapmak diyet spor egzersiz zayıflama fitness zayıflama fitness ile zayıflamak mümkün mü spor ile zayıflama spor yapmanın faydaları fitness faydaları fitness kilo verdirir mi spor sporun yararları mutluluk için spor spor yapmak sendegel fitness zayıflama fitness ve zayıflama spor fitness city fitness kilo verdirir mi fitness ile zayıflamak mümkün mü mutluluk için spor sabah koşusu sahilde koşu sahilde sabah koşusu spor spor yapmak mutluluk için spor sağlık fitness spor fitness yapmak sağlık mutlulukiçin spor egzersiz fitness faydaları spor yapmanın faydaları fitness iş hayatı spor egzersiz spor yapmanın faydaları spor öncesi beslenme spor sonrası beslenme reformer pilates pilates bisiklet zumba zumbanın faydaları zumba yapmanın faydaları fitness suyun önemi günde 8 bardak su su ihtiyacı
Pilates İle Zayıflama
08.06.2015 11:32:00
En iyi şekilde ve çok yönlü tekniklerle egzersiz programları sunan pilates ile dilediğiniz ölçüde kalori yakmanız mümkündür.
Fitness Kilo Verdirir mi?
01.06.2015 14:50:00
Fitness kilo verdirir mi diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Temel problemlerimizden biri haline gelen kilo verme hususu, bizleri yığınla çözüm alternatiflerine düşündürmeye itiyor. Zayıflama yöntemlerine her geçen gün birisi daha ekleniyor ve çeşitlilik artıyor.
Sahilde Sabah Koşusu
28.05.2015 13:56:00
Her Cumartesi sahilde sabah koşusu yapıyoruz! Davetlisiniz... Vücudumuz sabah koşusunu bir kere alıştıktan sonra daha da teşvik edilen bir psikolojiye sahip olacağız. Sabah koşusunun faydaları için tıklayın.
Fitness ve Faydaları
25.05.2015 14:08:00
Bireyler için hastalıklardan ve gelişebilecek rahatsızlıklardan korunmak adına “sağlıklı beslenme” olgusuna destekle “fitness” dediğimiz ve hayati önem taşıyan egzersizler vazgeçilmez ayrıntılardandır. Yaşam kalitenizi günden güne arttırmak ve hayata karşı dirençli durmak için bu olguları benimsememiz gerekmektedir.
İş Hayatında Stresi Önlemenin Yolu; Spor!
19.05.2015 13:56:00
İş hayatında yaşanılan stresi atmanın en güzel yolu spor! Peki yoğun iş temposu içerisinde spora nasıl zaman ayıracağız diye soruyorsanız yazımızın devamını okumak için tıklayınız.
Spor Öncesinde ve Sonrasında Hangi Gıdalar Bize Dost?
13.05.2015 13:33:00
Ne yani amacımız sadece delicesine spor yaparak zayıflamak mı? Elbette ki hayır. Spor öncesinde ve sonrasında nasıl beslenmemiz gerektiği konusunda sizler için önemli bilgileri derledik. Yalnızca spor yapmak ve dikkat edilmesi gereken en önemli ayrıntıları atlamak hedeflediğiniz sonuca ulaşamadan yolda kalmanızı sağlayacaktır.
Reformer Pilates Aleti ile Pilates Daha Keyifli
12.05.2015 15:21:00
Tüm üyelerimizin Reformer Pilates Aletini deneyimlemesi için ücretsiz 20 Dakikalık deneme seansı bizlerden hediye...
Bisiklet Kullanmanın Faydaları
16.04.2015 22:32:00
Bisiklet Kullanmak sadece bacak kaslarınız için değildir. Sizin için bisiklet kullanmanın faydalarını listeledik.
Zumba Yapmanın Faydaları
16.04.2015 17:43:00
Zumba; kişiden kişiye değişmekle birlikte 1 saatlik zumba dersinde yaklaşık olarak 500 - 700 kalori harcayabilirsiniz...
Günde 8 Bardak Su
16.04.2015 14:47:00
Su, hayattaki en temel ihtiyaçlarımızdan biri. Onsuz, canlıların varlıklarını sürdürebilmesi mümkün değil.
INSTAGRAMDA FITNESS CITY
#mutlulukiçinspor
    BİZ SİZİ ARAYALIM
    0216 387 95 95
    Merak ettiğiniz her konuda uzman kadromuz size dönüş yapacaktır...